UllinsYoga

 Träning och återhämtning i skön kombination   

Blogg

Yoga = förening

Publicerat den


Efter vad som kändes som en evighet, men som egentligen bara var dryga året hittade jag äntligen lokalen som nu har blivit Yogastudio.Med hjälp av sociala medier, reklamutdelning i postlådor och en intresserad lokalpress var intresset från Söderhamnarna större än förväntat.


Den 20 januari var det premiär med yogabruncher och provapå pass. Nu är det bara två veckor kvar av vårvinterns kurser och planeringen inför våren är i full gång. Och jag svävar fortfarande på små lyckomoln över min lokal och alla yogisar som  yogar med mej under den här terminen! 


Yoga kan översättas med förening. Kroppen och sinnet ska hitta tillbaka till ett harmoniskt samspel, när vi kombinerar olika positioner med vår andning i återkommande yogaklasser så sker just det. Sakta men säkert, vi tränar oss i att andas och vara medvetna om vår kropp och att vila vårt sinne.


Och, ja! Vi har kommit så långt ifrån både kropp och själ att vi behöver avsätta  tid och pengar för detta. Men med det gjort så har vi också blivit medvetna, gjort ett avstamp och bestämt oss för att ta hand om oss själva. 


Det är bara början, för yogan leder oss till nya insikter, ny glädje och till lugn och harmoni och jag tror det smittar av sig till dem och det vi har omkring oss.

Namastè Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

0 kommentarer